/ Verzenden


Smartphone Outlet hanteert verschillende manieren van verzenden. Opsturen, verzekerd opsturen of onder rembours. Je pakket wordt verzonden met Postnl.
 
Opsturen
Wanneer je kiest voor de standaard optie ‘opsturen’ dan brengen wij €6,75 verzendkosten in rekening. Je hoeft dan niet te tekenen voor ontvangst en je pakket is ook niet verzekerd. Het pakket wordt pas verzonden na ontvangst van betaling. In je eigen account op onze site kun je de orderstatus bekijken. Hier vind je ook de Track & Trace code van het pakket zodat je je bestelling kunt volgen.
 
Verzekerd opsturen
Wanneer je ervoor kiest om het pakket verzekerd door ons te laten verzenden brengen wij verzendkosten van € 16,75 in rekening. Je pakket is dan verzekerd voor verlies of beschadiging tot €5500,- per verzending en je moet ook altijd tekenen voor ontvangst. Je pakket wordt verzonden na ontvangst van betaling. Verzekerde pakketten worden nooit bij de buren aangeboden. Ben je niet thuis op het moment dat het pakket aangeboden wordt, dan kun je het enige tijd later zelf bij het postkantoor ophalen.
 
Verzendkosten voor leveren buiten Nederland
Afhankelijk van de bestemming en de wijze van verzenden zullen de verzendkosten van een pakket naar het buitenland hoger uitvallen. We zullen je in dit geval per mail informeren over de verzendkosten. Verzenden onder rembours in niet mogelijk bij pakketten die naar het buitenland worden verzonden.