/ Retourneren


Ben je niet tevreden met het product of heb je jezelf bedacht? Dan kun je het product binnen 7 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Retourneren werkt als volgt:

Voorwaarden retourneren:

- Neem voor het retourneren altijd eerst contact met ons op via info@smartphone-outlet.nl. Vermeld het ordernummer, je naam en beschrijf welk product je retour wilt sturen en waarom. Wij informeren je daarna over de wijze van retourneren.
- Het product moet in de originele verpakking zitten en deze verpakking mag niet geopend zijn. Wanneer wij constateren dat de verpakking aangebroken is, kunnen wij de retourzending niet accepteren.
- De verzendkosten van het retourneren van producten zijn voor de klant.
- Goederen die naar ons retour worden verzonden zonder dat hierover contact is geweest worden door ons geretourneerd en de eventuele kosten hiervoor gemaakt zijn voor de klant.
- Heb je een product besteld en wil je dit bij nader inzien toch omruilen voor een ander product dan kun je het beste contact met ons opnemen via info@smartphone-outlet.nl en aangegeven wat je wilt. Wij zoeken dan samen naar een passende oplossing.

Beschadigd, incompleet of verkeerd product geleverd
Wanneer een product beschadigd is, niet compleet is, of het verkeerde product is geleverd, gelden andere retourvoorwaarden.
Wij verpakken onze producten zeer zorgvuldig in sterke verpakkingsmaterialen en we hebben een nauwkeurige werkwijze met diverse controlemomenten. Ondanks dat kan het in zeer uitzonderlijke gevallen voorkomen dat het product tijdens het transport beschadigd raakt, dat het product niet compleet is of dat wij een verkeerd product leveren. Indien dit voorkomt neem dan direct contact met ons op via info@smartphone-outlet.nl. Vermeld in de e-mail je naam en ordernummer en beschrijf het probleem nauwkeurig, of stuur foto’s mee. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen over het verdere verloop van de procedure.