/ Betalen


Momenteel kun je bij Smartphone Outlet alleen met iDeal betalen. In de toekomst zal het mogelijk zijn om op meerdere manieren te betalen.
 
iDeal
iDeal is het gezamenlijke initiatief voor internetbankieren van de grootste Nederlandse banken waardoor vrijwel alle Nederlandse consumenten er gratis gebruik van kunnen maken.
 
Met iDeal kun je bij Smartphone Outlet veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Je wordt doorverwezen naar je vertrouwde internet betaalomgeving en daar staat de opdracht voor uw bestelling al klaar. De bank vraagt je nog wat aanvullende gegevens in te voeren en vervolgens kun je betalen op dezelfde specifieke beveiligde manier zoals je ook andere betalingen via je eigen internet betaalomgeving regelt. Het verschuldigde bedrag wordt vervolgens van je rekening afgeschreven. Heb je geen toegang tot iDeal? Neem dan contact op met je bank, zij helpen je verder.
 
Betalen vanuit het buitenland.
Woon je in het buitenland en wil je graag een bestelling plaatsen op Smartphone Outlet? Dat kan, maar op dit moment is het helaas alleen mogelijk om door middel van iDeal te betalen. Dit kan alleen wanneer je een Nederlandse betaalrekening hebt waarmee je online kunt betalen. In de toekomst zullen we ervoor zorgen dat het ook mogelijk is om op andere manieren te betalen.